Πρόκριση στην παράταση για τα Σούρμενα

Στη διαδικασία της παράτασης προκρίθηκε η ομάδα μας για το Κύπελλο ΕΠΣΑ αφού επικράτησε εκτός έδρας με 1-3 του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης (1-1 κανονική διάρκεια). 


Το συγκρότημα του Γιάννη Τάπραντζη είχε αρκετά καλή παρουσία και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10' από το γκολ του Κουκούλη αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Φαμπίνιο Μασάδο στο 21'.

Με το σκορ αυτό διαμορφώθηκε η κανονική διάρκεια με τις δυο ομάδες να οδηγούντια στην παράταση. Εκεί οι παίκτες μας ήταν πιο ψύχραιμοι και χάρη σε δυο γκολ του Αγγέλη στο 93' και Μασάδο στο 97' τα Σούρμενα πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. 

 Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 87ο λεπτό ο Κουκούλης έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κουκούλη με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Λιαμπότης-Πρίντζιος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ. (Σάκης Βερούτης): Καλαμπούκας, Κόκκινος (73' Πρίντεζης), Μπαμπούλας (59' Πλάκας), Βιτορεάνου (91' Ντάρλας), Τσερώνης, Κουκούλης, Παπασταύρος (79' Παπαθανάσης), Καπελλές, Τσιγγόπουλος, Τσάκαλος, Κουμουλίδης

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Ζαγαρέλος, Αγγέλης, Περμπάσα (81' Μαρινάκης), Θ. Οικονόμου, Καμπουρούδης, Χαπάλογλου (59' Γιαννούλης), Ντοκάι, Παπαδάκης, Π. Οικονόμου, Μασάντο, Πετριτάι (102' Ξενόπουλος).


Εκτύπωση   Email