Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Previous Next

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Κ16 ΣΤΟ ELITE CUP

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της U16 στο μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά υποδομών που διεξάγεται στην Ελλάδα με τη συμμετοχή των καλύτερων ελληνικών ομάδων της SUPER LEAGUE, ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΕΚ, ΑΡΗΣ κ. α. καθώς και την BAYERN ΜΟΝΑΧΟΥ, VALERENGA, MACCABI HAIFA, ABERDEEN, VITESSE κ.α. που θα διεξαχθεί σην Παιανία από 10/4 - 12/4.
 
 
Previous Next

ΤΕΛΟΣ 1ουΚΥΚΛΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Από την αρχή της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς με ενέργειες του Τπεύθυνου των τμημάτων Υποδομής του συλλόγου μας κ. Στέλιου Αποσπόρη εντάχθηκε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων και μια ώρα θεωρητικής εκπαίδευσης στα τμήματα U16 και U14.

Η θεματολογία του προγράμματος στη Θεωρητική Εκπαίδευση περιλαμβάνει ενότητες όπως Βασικές Αρχές στο Σύγχρονο Ποδόσφαιρο, Ποιοτικά Χαρακτηριστικά Θέσεως, επίλυση Αγωνιστικών Προβλημάτων ανάλογα τον σχηματισμό κλπ.

Υπεύθυνος του προγράμματος είναι εκ των κορυφαίων του είδους του κ. Ευάγγελος Τσιώλης.

Με το τέλος των μαθημάτων του φετινού κύκλου της θεωρητικής Εκπαίδευσης η βελτίωση των αθλητών μας είναι αισθητή παρά τον μικρό χρόνο λειτουργίας του προγράμματος.

Ο Α. Σ. Σουρμένων πιστός στη διαχρονική σημασία που δίνει στα Τμήματα των Αναπτυξιακών Ηλικιών θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να παρέχει στους αθλητές του όλες τις σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης!