Δήλωση Γιώργου Καζαντζή για τον αγώνα με τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Σουρμένων για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας (15.00 5/3 γήπεδο Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών).
Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Παναγιώτης Οικονόμου και Άγγελος Πετριτάι με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Ταπραντζη.
Ο συνεργάτης του τεχνικού των Σουρμένων, Γιώργος Καζαντζής αναφερόμενος στο ματς: ''Είναι ένα παιχνίδι το οποίο το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα άλλα. Είναι γνωστό ότι ο Άτταλος θα παίξει μόνο για τη νίκη αλλά και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τιμώντας την ιστορία του συλλόγου. Άλλωστε αυτό το έχουμε δείξει και στα προηγούμενα ματς, ότι τα Σούρμενα πάντα διεκδικούν τη νίκη ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουν να αντιμετωπίσουν''.
Για το ματς της Τετάρτης που αφορά τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ με αντίπαλο τη Διάνα Ηλιούπολης, ο κ. Καζαντζής: ''Είναι μια πρόκληση και το ματς της Τετάρτης. Είναι διπλό παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου ματς. Η πρόκριση θα κριθεί και στα δυο ματς. Αλλά ο στόχος είναι να μπορέσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα".

Εκτύπωση   Email