Ήττα στα Βριλήσσια με κακή διαιτησία

ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ Εμφανίσεις: 643

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας αφού γνώρισε την ήττα το πρωί της Κυριακής από τον ΑΟ Βριλησσίων.


Ο διαιτητής, Νικολάου, ωστόσο φρόντισε με τις αποφάσεις του να... βάλει το χεράκι του ώστε να... στερήσει το θετικό αποτέλεσμα από τα Σούρμενα.

Η φάση που προκάλεσε αντιδράσεις έγινε στο 29' όταν ο Ντοκάι ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή, όμως ο Αθηναίος ρέφερι υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. 

Στο 25' έγινε το 1-0 με σουτ του Γκιοράτζε μετά από κοντινή πάσα του Μακρή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντική ευκαιρία στο 29' όταν ο Ντοκάι από τα 2 μέτρα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζεβελέκη ενώ στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του τελευταίου. Στο 39' έγινε το 2-0 με πέναλτι του Κατσιμίχα (χέρι του Μαρινάκη). Στην επανάληψη τα Σούρμενα ζήτησαν πέναλτι στο 69' για χέρι εντός περιοχής, με τα Βριλήσσια να τελειώνουν το ματς στο 77' όταν ο Αραμπατζής με κεφαλιά έκανε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν παράτησαν το ματς και μείωσαν σε 3-1 με πέναλτι του Αγγέλη (το κέρδισε ο Φαμπίνιο). Στη συγκεκριμένη φάση για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Γκρεκός.

Το τελικό 3-2 έκανε ο Μαχαίρας με κεφαλιά στο 90+4.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Μιχαλης Λυκερίδης) Τζεβελέκης, Κοκκινος, Γκιονάι, Δημητρέλος, Γκρέκος, Αραμπατζής, Γκιοράτζε (54' Παπαδημητρόπουλος), Τίγκας (87' Μπακέας), Κατσιμίχας (87' Νικόλα), Μακρής (83 Τσιούμας Μ.), Μότσιος.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπραντζης) Αθανασόπουλος, Αγγέλης, Μαρινάκης, Καμπουρούδης (46' Οικονόμου Θ.), Μαχαίρας, Αλεξανδράκης, Ντοκάι (71' Περμπάσα), Παπαδάκης, Δουγένης (46' Χαπάλογλου), Μασάδο, Πετριτάι.

Εκτύπωση